Skip to main content

Et rent naturprodukt

De smagsrige makrelprodukter fra Sæby Fiske-Industri er rene produkter uden tilsætningsstoffer, farvestoffer og kunstige smagsforstærkere. Produkterne indeholder udelukkende naturlige ingredienser
Eksperter i makrelkonserves

Erfaring, tradition og stærke værdier

Sæby Fiske-Industri er en af verdens største producenter af makrelkonserves. Drivkraften bag vores kvalitetsprodukter er en stolt tradition, stærke værdier og skarp innovation.

Vores udviklingsafdeling samarbejder med eksterne kokke om at udvikle vores saucer. I dag tilbydes mere end 35 forskellige varianter af makrel i ren olivenolie, rapsolie eller solsikkeolie, og i saucer og olier med tomat, karry, sennep og chili.

SÆBYs produkter er altid på lager, så der undgås lang leveringstid.

Makrel for enhver smag

Nye makreldåser i sortimentet

Sortimentet består nu af 35 forskellige varianter, alt fra de milde i olie, til de krydrede varianter med sennep, karry og chili. De nyeste tiltag i SÆBY-familien er to nye varianter af makrelmix.

Den grønne makrelmix indeholder findelt makrel i tomatsauce med syltet peberfrugt og agurk, imens den blå makrelmix indeholder findelt makrel i tomatsauce med oliven og tomatstykker.

Sæby Fiske-Industri bruger BHA-fri emballage, og ingen af produkterne indeholder konserveringsmidler.

Makrel er en rig proteinkilde, som har ufatteligt mange anvendelsesmuligheder. De nye smagsvarianter er især egnede i salater, ris- og pastaretter.

Læs mere
På hylderne i hele verden

Private label

Grundet ekstreme konkurrenceforhold på detailmarkedet er efterspørgslen og salget af privat label produkter i stigende vækst.

Hos Sæby Fiske-Industri besidder vi stor erfaring og ekspertise med produktion af private label produkter.

I dag består ca. 95% af produktionen af private label. Heraf eksporteres 85% ud i hele verden.

I produktionen er der tilknyttet produktudviklere, som aktivt udvikler nye opskrifter og produkter.

Vi har en årlig produktionskapacitet på ca. 150 millioner dåser.

Læs mere
Stikprøver og inkubation

Kvalitetssikring af SÆBYs produkter

Kvalitetssikring er et nøgleord hos Sæby Fiske-Industri. Der bliver ført stærkt opsyn med makrellen fra den fanges, til den leveres hos kunden.

Når makrellerne er hoved- og halekappet, bliver den frosset ned – enkeltvis og celleopdelt. Dette sikrer fuld sporbarhed fra hav til bord.

Hos Sæby Fiske-Industri har vi eget laboratorie, hvor vi tager gentagende stikprøver for sideløbende at garantere kvaliteten.

Når makrelprodukterne er færdigproducerede, placeres de færdige dåser på vores inkubationslager i syv dage for at garantere grundig sterilisering.

Læs mere